Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Ann Edholm
Bok
255,00 kr
Brev om Cézanne
Bok
200,00 kr
Paul Cézanne : brev
Bok
229,00 kr
Färgformen : Åke Göranssons liv och konst
Bok
323,00 kr
Carl Fredrik Hill
Bok
198,00 kr
Alberto Giacometti : skulpturer, teckningar, målningar
Saturnus : ödet, konsten och Goya
Bok
225,00 kr
Konceptkonst : Skriftserien Kairos Nr 11
Bok
221,00 kr
Konstteori : en introduktion
Bok
216,00 kr
Konstvetenskap : en introduktion
Bok
216,00 kr
Design : en introduktion
Bok
216,00 kr
Design i informationsåldern : om strategisk design, historia och praktik
Konst, makt och politik : Skriftserien Kairos Nr 12
Bok
221,00 kr
Feministiska konstteorier : Skriftserien Kairos Nr 6
Bok
221,00 kr
Konstarternas moderna system : en studie i estetik:Skriftserien Kairos Nr 2
Konsten och konstbegreppet - Skriftserien Kairos Nr 1
Bok
221,00 kr
Design och postmodernitet : en introduktion
Bok
216,00 kr
Det fula : från antikens skönhet till Paul McCarthy
Bok
150,00 kr
Henri Matisse : om konst
Bok
229,00 kr
Målningar ändrar färg
Bok
255,00 kr

Artiklar 1-20 av 30

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.