Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
The Anthropocene Reviewed
Bok
238,00 kr
Kate in Waiting
Bok
162,00 kr
The Sun Is Also a Star FTI
Bok
162,00 kr
The Sun is Also a Star
Bok
180,00 kr
Love Frankie
Bok
162,00 kr
Things to do Before the End of the World
Bok
150,00 kr
Minecraft: The Island
Bok
180,00 kr
Rapture
Bok
162,00 kr
Eldest
Bok
180,00 kr
Ulysses
Bok
181,00 kr
Lore Olympus: Volume One
Bok
246,00 kr
The Little Prince
Bok
150,00 kr
One for Sorrow - The Magpie Society
Bok
150,00 kr
Shapeless Unease - My Year in Search of Sleep
Bok
186,00 kr
Fallen
Bok
150,00 kr
Build the Life You Want
Bok
285,00 kr
Entangled Life
Bok
355,00 kr
Orlando (Vintage Classics Woolf Series)
Bok
180,00 kr
Women Who Run With The Wolves
Bok
238,00 kr
Beloved
Bok
178,00 kr

Artiklar 1-20 av 781

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.