Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Snorkråkan
Bok
170,00 kr
Zombien i kombin
Bok
138,00 kr
Gaius Marius : Roms tredje grundare - Novus Homo
Bok
255,00 kr
Vad händer nu med framtiden? : 20 visioner om Sverige efter corona
Äta insekter: entomaten och det stora proteinskiftet
Bok
255,00 kr
Om farfar stannat där, då hade jag inte funnits här
Bok
238,00 kr
Fredsdruvor - väggkalender 2023
Bok
189,00 kr
Helt nya svenska uttryck - bordskalender
Bok
221,00 kr
Stall Smultronbackens käpphästar : tips, tutorials & snilleblixtar
Roliga katters kattkalender 2020
Bok
130,00 kr
Gravidstyrka : säker träning för dig som väntar barn
Nu är det kul igen : från utmattning till arbetsglädje
Hejdå stress! : en guide för återhämtare och berörda
Mammastyrka
Bok
289,00 kr
Hej, jag heter Mirza och jag är influencer
Bok
225,00 kr
Skratta & pausa : en helande guide för kropp och själ
40 väldigt goda hot shots
Bok
221,00 kr
Så blev jag ett av Sveriges värsta nättroll
Bok
221,00 kr
Perfekta pommes
Bok
255,00 kr
Ett tidsfördriv att dö för : boken om Kent
Bok
238,00 kr

Artiklar 1-20 av 50

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.