Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Pekbok för ungar från betongen
Bok
75,00 kr
Deltidsrebellerna 1-3
Bok
198,00 kr
Den Marina Nedskräpningen ; Min fru har MS
Bok
198,00 kr
Kärlek på idiotiska
Bok
255,00 kr
Vem har tid med politik
Bok
272,00 kr
Girls just wanna have fun(damental human rights)
Bok
229,00 kr
Det är för mycket och ändå vill du ha mer
Bok
263,00 kr
Fråga livscoachen
Bok
238,00 kr
Homo Consumericus
Bok
238,00 kr
Nattskiftet : this world sucks so I made my own
Bok
238,00 kr
10 år av Villfarelser : någon måste ta ansvar för mina handlingar
Äkta vara
Bok
272,00 kr
Du är inte här för att ha det skönt
Bok
180,00 kr
Brutalmatematik för vuxna med särskilda behov
Bok
72,00 kr
Ofrivilliga samtal : villfarelser & döden
Bok
238,00 kr
Depressiva döden : lite kort om kärlek & förtvivlan
Bok
255,00 kr
Wisti - vykort
Bok
255,00 kr
Villfarelser : vykort
Bok
255,00 kr
Tänk positivt annars kan du dö
Bok
229,00 kr
Alla fick hångla mer på Tage Erlanders tid
Bok
229,00 kr

Artiklar 1-20 av 29

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.