Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Funny. Det vi vet om Jones är att Brown
Bok
221,00 kr
Österbottnisk gotik
Bok
164,00 kr
Minnen
Bok
192,00 kr
Sista nätterna i Paris
Bok
248,00 kr
De skyddslösa
Bok
248,00 kr
Reseanteckningar
Bok
287,00 kr
Limonov
Bok
263,00 kr
Självmord
Bok
219,00 kr
Mitt liv i CIA : en krönika över 1973
Bok
238,00 kr
Enskilda nöjen
Bok
172,00 kr
Monelles bok
Bok
132,00 kr
Andra liv än mitt eget
Bok
256,00 kr
Självporträtt
Bok
219,00 kr
Förkylningen : roman om till exempel hon och han
Bok
238,00 kr
Storm i den pelare som bär : en berättelse
Bok
227,00 kr
Jag önskar att jag vore lika vacker som Sebastian tror att han är
Texter
Bok
136,00 kr
Se mig hoppa över
Bok
196,00 kr
Förteckning över några förluster
Bok
282,00 kr
Himmelriket
Bok
288,00 kr

Artiklar 1-20 av 87

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.