Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Mengele Zoo
Bok
255,00 kr
Striden om Kinas förflutna
Bok
255,00 kr
Fortsättningskurs i marxismen-leninismen-maoismen
Bok
200,00 kr
Den irländska frihetskampen
Bok
216,00 kr
Engels om "Kapitalet"
Bok
216,00 kr
Grundkurs i marxismen-leninismen-maoismen
Bok
200,00 kr
En värld i uppror
Bok
216,00 kr
Reformism eller revolution Striden inom arbetarrörelsen 1908 - 1918
Lönearbete och kapital & Lön,  pris och profit
Bok
200,00 kr
Mao Zedong Skrifter i urval 1926-1976
Bok
367,00 kr
Kommunistiska manifestet & kommunismens grundsatser
Bok
180,00 kr
Sverige  i Afghanistan Vitbok om kriget 2002-2021
Bok
160,00 kr
Profit och politik Kapitalismen i Sverige
Bok
216,00 kr
Filosofiska trender i den feministiska rörelsen
Bok
160,00 kr

14 Varor

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.