Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Barn som tvingas välja bort en förälder : föräldraalienation i Sverige: fakta, rättsregler, erfarenheter
Dokumenthantering i informationsförvaltningen : en handbok
Lika i värde och rättigheter : om mänskliga rättigheter
Hatbrott 2018 : Statistik över polisanmälningar med identifierade hatbrottsmotiv och självrapporterad utsatthet för hatbrott. Brå Rapport 2019:13
Orsaksanalys : i lokalt brottsförebyggande arbete
Bok
142,00 kr
Brott mot äldre : om utsatthet och otrygghet
Bok
268,00 kr
Varumärkesanvändning
Bok
874,00 kr
En bok i folkrätt
Bok
546,00 kr
Folkrätt i krig, kris och fredsoperationer
Bok
655,00 kr
Alkohol och droger på jobbet : En chefshandbok - Att skydda organisationen och hjälpa medarbetaren
Antisemitiska hatbrott. Brå rapport 2019:4 : en intervjustudie
Tillsammans mot organiserad brottslighet - exemplet Blekinge
Ordlista för tolkar : svenska arabiska
Bok
183,00 kr
Juridisk engelska : modern affärsjuridisk kommunikation med praktiska exempel
Rektor och lagen : en studie av skolans pedagogiska ledare
Barnkonventionen i praktiken : rättsliga utmaningar och möjligheter
Fullmakt och immateriella tjänster
Bok
437,00 kr
De europeiska civilprocessförordningarna : en kommentar
Bok
1 093,00 kr
Skatt på skog : enskild näringsverksamhet
Bok
977,00 kr

Artiklar 1-19 av 273

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.