Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
87 röster om migration
Bok
170,00 kr
87 voices on migration
Bok
170,00 kr
Svenskfinska relationer : språk, identitet och nationalitet efter 1809
Sockenbankirerna : kreditrelationer och tidig bankverksamhet Vånga socken i Skåne 1840-1900
Rätt att rappa : passion och fostran på Fryshuset
Bok
62,00 kr
Minnets tempel: Isak Gustaf Clason, Nordiska museet och 1800-talets arkitekturvärld
Hantverkare i "hemtrefnadens" tid : kretsen kring Lars Israel Wahlman 1895-1925
Bonadsmålningar av Anders Eriksson i Ås
Bok
110,00 kr
Allkonstnär i "hemtrefnadens" tid : Lars Israel Wahlman som möbel- och inredningsarkitekt 1894-1917
Markeringar och maskeringar : att visa eller dölja sin kropp
New discoveries, new research : papers from the International wallpaper conference at the Nordiska museet, Stockholm, 2007
Arkitektoniska visioner under statligt förmynderskap : en studie av Överintendentsämbetets verksamhet och organisation 1818-1917
Folkkonst : en värld av prakt och grannlåt
Bok
130,00 kr
Minsta möjliga åtgärd
Bok
88,00 kr
Svenskt silversmide Guld- och silverstämplar 1520-1850
Skräddaren, sömmerskan och modet : arbetsmetoder och arbetsdelning i tillverkningen av kvinnlig dräkt 1770-1830
Ekonomibyggnader på skånska herrgårdar : idéhistoriska speglingar i lantbrukets arkitektur
Den dansande damastvävaren
Bok
216,00 kr
Sjuttonhundratalet som svenskt ideal : moderna rekonstruktioner av historiska miljöer
Könsskillnadens estetik? : om konst och konstskapande i svensk hemslöjd på 1920- och 1990-talen

Artiklar 1-20 av 92

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.