Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Inget i sikte
Bok
229,00 kr
Det sjunde korset
Bok
246,00 kr
I tvåtusen år
Bok
255,00 kr
Studentjubileet : historien om en ungdomssynd
Bok
221,00 kr
Izas ballad
Bok
238,00 kr
Den svenske ryttaren
Bok
243,00 kr
Framgång
Bok
268,00 kr
Komedi i moll
Bok
77,00 kr
Den tid då ljuset avtar
Bok
77,00 kr
Oppermanns
Bok
77,00 kr
Rösterna från floden
Bok
268,00 kr
Trädet och vinrankan
Bok
221,00 kr
Dörren
Bok
246,00 kr
Nattetid under stenbron
Bok
238,00 kr
Rekviem : en hallucination
Bok
221,00 kr
Skönhet är ett sår
Bok
251,00 kr
Om elegansen medan man sover
Bok
221,00 kr
En resa runt min hjässa
Bok
246,00 kr
Institutet för tidsinställning av alla ur
Bok
246,00 kr
Till Isabel : en mandala
Bok
221,00 kr

Artiklar 1-20 av 43

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.