Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Kompisar Kompisböcker baserade på Barnkonventionen, 10 titlar
Veterinären som var rädd för hundar : hjälp ditt barn att övervinna sina rädslor
Stjärnan som var rädd för publiken : hjälp ditt barn att hantera social ångest
Pysselbok Matte Kronjakten
Bok
104,00 kr
Har du sett på gräshoppan!
Bok
145,00 kr
Har du sett på flugan!
Bok
145,00 kr
Har du sett på spindeln!
Bok
145,00 kr
Läsa till max Novellhäfte 2 (1-pack)
Bok
153,00 kr
Läsa till max Läsebok 1 (1-pack)
Bok
192,00 kr
Läsa till max Novellhäfte 3 (1-pack)
Bok
153,00 kr
Läsa till max Novellhäfte 1 (1-pack)
Bok
153,00 kr
Rufus
Bok
153,00 kr
PULS SO åk 5 Grundbok
Bok
408,00 kr
SOL 4000 Samhälle i dag 8 Fokus Elevbok
Bok
269,00 kr
SOL 4000 Samhälle i dag 7 Fokus Arbetsbok
Bok
153,00 kr
Trans : fakta, forskning och erfarenheter
Bok
256,00 kr
Tillåt mig tvivla : en bok om åsikter på gott och ont
PULS SO åk 4 Lärarhandledning med lärarwebb
Bok
842,00 kr
PULS SO åk 6 Grundbok
Bok
408,00 kr
Människobehandlande organisationer : villkor för ledning, styrning och professionellt välfärdsarbete

Artiklar 1-20 av 1403

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.