Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Called to the Heart of Asia
Bok
255,00 kr
När allt står i brand - tro formad ur askan
Bok
190,00 kr
Kvinnan som red över Himalaya
Bok
221,00 kr
Kärleken drev henne - Elna Lenell en svensk martyr i Kina
Bilder av hopp - Svenskarna som förändrade Kinas historia
Burundi och Rwanda
Bok
221,00 kr
Gud är röd : berättelser om hur den kristna tron överlevde och blomstrade i de kommunistiska Kina
Napalmflickan och en annan historia : ett århundrade av tillväxt under motstånd för Vietnams kristna
Berättelsen om Lilla trädet
Bok
150,00 kr
Burundi et Rwanda - L´église a prospéré malgré la persécution et les tragédies
Kärleken övervinner allt
Bok
190,00 kr
Mitt framför deras ögon - om Tom Hamblin - bibelkurir till arabvärlden
Söder om molnen
Bok
150,00 kr
Ögonvittnet
Bok
221,00 kr
Vägen jag fann
Bok
221,00 kr
SE-APG Ansgar
Bok
238,00 kr
Natten och andra uiguriska dikter
Bok
129,00 kr
Med en vit rock i sotflagornas land
Bok
150,00 kr
I andras händer - livsöden i Kina 1897-1911
Bok
221,00 kr
Öster om bergen
Bok
221,00 kr

Artiklar 1-20 av 24

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.