Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Försvinnanden
Bok
121,00 kr
Mysterium
Bok
88,00 kr
Sjukhemmet
Bok
132,00 kr
Utgiven på låtsas - dömd på riktigt
Bok
221,00 kr
Yashodara
Bok
180,00 kr
Låt mig aldrig mer höra fågelsång
Bok
110,00 kr
Ensam i Montreal
Bok
110,00 kr
Tillbaka till Cold Mountain
Bok
166,00 kr
På hinsidan Tobishult
Bok
140,00 kr
Uppbrottet
Bok
132,00 kr
Göteborg är alltid någon annanstans
Bok
140,00 kr
Vem gola?
Bok
132,00 kr
Djurens levande ABC-värld
Bok
174,00 kr
Det andra biblioteket
Bok
170,00 kr
Tensegritet
Bok
170,00 kr
Alejandror
Bok
160,00 kr
Femtio nyanser av Anna Achmatova
Bok
136,00 kr
Hortulus
Bok
136,00 kr
OTING
Bok
180,00 kr
Tystnadens språk
Bok
170,00 kr

Artiklar 1-20 av 32

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.