Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Allt är ett äventyr : en berättelse om Evert Taubes fantastiska liv
Försvunnen : handbok i att hitta en medmänniska
Bok
266,00 kr
Jag är en rebelltjej : en fyll-i-bok som kan förändra allt
Konstiga djur : Varelser du inte trodde fanns
Bok
129,00 kr
Fler svenska barnvisor
Bok
288,00 kr
Barn som förändrat världen
Bok
283,00 kr
Antirasistisk handbok
Bok
249,00 kr
Barnens bok om dinosaurier
Bok
186,00 kr
Havet är din bästa kompis
Bok
156,00 kr
Göra gott : kokbok för unga miljöhjältar
Bok
249,00 kr
Godnattsagor för rebelltjejer 2
Bok
283,00 kr
Godnattsagor för rebelltjejer : 100 berättelser om fantastiska kvinnor
Svenska hjältinnor : 100 berättelser om smarta, starka & modiga kvinnor
Göteborg 400 : stadens historia i bilder
Bok
426,00 kr
Vrak : Havets rika historia
Bok
273,00 kr
Vägval
Bok
266,00 kr
Björn Axén Haute Coiffure
Bok
390,00 kr
Med blicken på stigen
Bok
283,00 kr
Först på bollen : Wigar, Pulsen & Borås
Bok
273,00 kr

Artiklar 1-19 av 47

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.