Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Den lyckliga hemligheten
Bok
246,00 kr
Tabu
Bok
199,00 kr
Skuld ; Carl Tohrberg
Bok
140,00 kr
Historier från ingenstans
Bok
77,00 kr
Eftermiddagar : 20 personliga berättelser
Bok
238,00 kr
Rödby-Puttgarden
Bok
77,00 kr
Pappa
Bok
140,00 kr
Dagar i Rom
Bok
140,00 kr
Kaffe och cigaretter : 48 personliga reflexioner
Bok
238,00 kr
Jag har ännu inte sett världen
Bok
199,00 kr
Sju nätter
Bok
169,00 kr
Märkta kort 31 noveller
Bok
77,00 kr
Det stora kalaset
Bok
77,00 kr
Badkarsmusik : 36 noveller
Bok
140,00 kr
En underbar torsdag
Bok
238,00 kr
Bara en människa
Bok
199,00 kr
Katharina Blums förlorade heder - eller : Hur våld uppstår och vart det kan leda
Bergensare
Bok
169,00 kr
Doktor Murkes samlade tystnad : 12 efterkrigsnoveller
Bok
209,00 kr
Mot konsten
Bok
139,00 kr

Artiklar 1-20 av 121

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.