Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Upps, das schöne Glas!
Bok
148,00 kr
Oops it broke!
Bok
148,00 kr
Glas i kras
Bok
148,00 kr
Fitnessfighten för alla! : med Jarkko Kortelainen & World of Shape
Från fet till atlet på 12 månader
Bok
238,00 kr
Brasserie 1742 Volym I
Bok
238,00 kr
Grilla med Torsten Jansson & vänner
Bok
280,00 kr
Skaldjur med Torsten Jansson
Bok
224,00 kr
Julen i Kosta med Jansson & Messing och Kosta Boda Art Hotell
BBQ : grillbok för män, också
Bok
107,00 kr
Glas & Mat : formgivare bjuder till bords
Bok
198,00 kr
Fisk med  Torsten Jansson
Bok
224,00 kr
Drink & schnaps...und glas
Bok
107,00 kr
Drink & snaps...and glass
Bok
107,00 kr
Jul i Glasriket
Bok
196,00 kr
Taste : in praise of the seasons
Bok
107,00 kr
Smaka : en hyllning till årstiderna
Bok
107,00 kr
Kosta Boda Art Hotel - Eng
Bok
271,00 kr
Kosta Boda Art Hotel : a place for meetings between people, glass, art, design, architecture and gastronomy
Kjell Engman : i glasets gränsland = borderlands of glass

Artiklar 1-20 av 27

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.