Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Colour me Sweden
Bok
110,00 kr
52 saker som får dig att må bra : ett år - 52 utmaningar
Alla kan lyckas med sina studier : 10 verktyg för bättre resultat och högre välbefinnande
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
Rötter & knölar : vegetarisk mat från underjorden
Bok
255,00 kr
Swedish kitchen stories : recipes, culture and tradition
Köksguide
Bok
150,00 kr
Vegansk streetfood
Bok
225,00 kr
Hej fredag : snabbt och gott för veckans bästa dag!
Bok
140,00 kr
The Natural Swedish Kitchen
Bok
216,00 kr
Taco, salsa & tequila
Bok
255,00 kr
Ta tillvara : 53 vegetariska resträtter som gör miljö och plånbok glada
One pot meals
Bok
200,00 kr
Grillkompisar
Bok
200,00 kr
101 frågor och svar om vin
Bok
150,00 kr
Picklat & klart : från kimchi till plommon i madeira
Bok
180,00 kr
Lagom svenskt : säsongernas bästa smaker
Bok
207,00 kr
Hej fredag : snabbt och gott för veckans bästa dag!
Bok
225,00 kr
Snaps : brännvinskryddningar & matrecept
Bok
132,00 kr
Klok på mat : maten som gör dig friskare och smartare

Artiklar 1-20 av 35

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.