Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Röda ögon i natten
Bok
128,00 kr
När ekorrfamiljen behövde hjälp
Bok
160,00 kr
Min fröken har ögon i nacken
Bok
198,00 kr
Hemligheter på Hasslö
Bok
158,00 kr
När sommarvinden leker - Alice
Bok
178,00 kr
Frukostarna på Café Roxy och andra trivsamma noveller
Antikcafé för kantstötta hjärtan
Bok
196,00 kr
En yngre man : noveller
Bok
214,00 kr
Skärsår
Bok
176,00 kr
Månsken över Riddarfjärden
Bok
182,00 kr
Drömslottet bland vildrosor och äppelblom
Bok
158,00 kr
Svarta tabletter
Bok
164,00 kr
Mord och hett kaffe
Bok
152,00 kr
Det var inte jag!
Bok
196,00 kr
Minnet av din kärlek - Elsa
Bok
152,00 kr
Jag vet vad du har gjort
Bok
172,00 kr
En fingervisning om mord
Bok
214,00 kr
Mördande lögner
Bok
148,00 kr
En chans i livet
Bok
138,00 kr
Mördande dofter
Bok
144,00 kr

Artiklar 1-20 av 60

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.