Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Otto och örnen som rymde hemifrån
Bok
160,00 kr
Otto och gäddan som dök upp
Bok
132,00 kr
Otto och lejonet man fick klappa
Bok
160,00 kr
Hanna och barnsängskriget
Bok
255,00 kr
#kvinnofrid
Bok
189,00 kr
Sista sången från Möllevången : en släktroman
Bok
238,00 kr
Levande charader
Bok
238,00 kr
Häxor, horor och helgon
Bok
200,00 kr
De första : kvinnorna som spräckte glastaket
Bok
255,00 kr
Pionjären Kerstin Hesselgren
Bok
255,00 kr
Nyköping och mitt liv : som jag minns det
Bok
255,00 kr
Dagar med Tage, stunder med Sträng
Bok
150,00 kr
Kamelfärden till Sverige : Familjens flykt från krig till folkhem
Stor var Lenin : En massmördare och hans statskupp
Bok
144,00 kr
Låt mig få städa klart! : Om kommunister kryptokommunister och antikommunis
Sverige i stormaktspolitikens mitt : Om diplomati och utrikespolitik
Samhällsbygge pågår : en personlig handbok i att förändra kommunen (och världen)
Kustbevakningen : en berättelse om myndigheten som gick på grund
Jämställda : men inte på mannens villkor och barnens bekostnad
Eget hem åt alla : så löser vi bostadskrisen
Bok
216,00 kr

Artiklar 1-20 av 52

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.