Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Tidstunneln : en nebulös berättelse
Bok
200,00 kr
Datorernas död
Bok
200,00 kr
Häxmästaren
Bok
85,00 kr
Det svarta hjärtats vilja
Bok
253,00 kr
Den eviga nattens riddare
Bok
253,00 kr
Äventyr och ensamheten
Bok
200,00 kr
Sagospelet Äventyr. Spegelmagikernas ö
Bok
192,00 kr
Barn av Andromeda
Bok
200,00 kr
På okänd planet
Bok
200,00 kr
Sagospelet Äventyr. Drakprinsessan
Bok
192,00 kr
Melina och älvorna
Bok
187,00 kr
Vid vansinnets berg. Volym I
Bok
277,00 kr
De levande döda
Bok
253,00 kr
Vid vansinnets berg. Volym II
Bok
277,00 kr
Döden är bara början
Bok
253,00 kr
För gudinnan : en romans
Bok
253,00 kr
Tornedalens mysterier
Bok
255,00 kr
Sagospelet Skräck
Övrigt
351,00 kr
Sagofallen - ett spännande sagospel
Bok
278,00 kr
Sagospelet Äventyr - regelbox
Bok
351,00 kr

Artiklar 1-20 av 84

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.