Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Missnöjets tid : den liberala erans slut
Bok
266,00 kr
Grundbulten: tillit och visionen om en liberal socialism
Sekten : ett reportage om Knutby Filadelfia
Bok
81,00 kr
Nationalstaten : en essä om liberal nationalism och Sveriges framtid
Toxisk maskulinitet : varför män beter sig illa
Bok
259,00 kr
Kameleonter och kosmopoliter
Bok
266,00 kr
Den omhuldade islamisten : åren då radikaliseringen tog fart i Sverige
Demokratiparadoxen
Bok
266,00 kr
Allt män har rätt till
Bok
283,00 kr
Inget är heligt : Sverige och debatten om yttrandefriheten
Tsaren
Bok
259,00 kr
Ett budskap från Ukraina : tal 2019–2022
Bok
249,00 kr
Apartheid Sverige : om segregationens konsekvenser
Bok
216,00 kr
Pirret, livet, drivet: Fakta om kroppen för alla med snippa
Astronautens guide till galaxen
Bok
194,00 kr
Konsten att flyga
Bok
252,00 kr
Gud: jakten : existentiell svindel i det tjugoförsta århundradet
Det fallna imperiet : Ryssland och väst under Vladimir Putin
Krig eller fred: Ryssland och väst - ett närmande
Bok
259,00 kr
Sinnenas trädgård : växterna som förändrar medvetandet

Artiklar 1-20 av 49

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.