Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Bostaden i staden : europa planerar för stadsboende och stadsliv
KLiMATfrågan på bordet
Bok
67,00 kr
Östersjön : hot och hopp
Bok
67,00 kr
Djuren : i människans klor
Bok
67,00 kr
Keynes barnbarn : en bättre framtid med arbete och välfärd
Living cities : an anthology in urban environmental history
Ska hela Sverige leva?
Bok
67,00 kr
Sopor hit och dit : på vinst och förlust
Bok
67,00 kr
Miljonprogrammet : utveckla eller avveckla?
Bok
67,00 kr
På gränsen till utveckling : Haparanda efter Ikea
Bok
165,00 kr
Jordbruk som håller i längden
Bok
67,00 kr
Spelet om staden
Bok
67,00 kr
Forskare klargör myter om maten
Bok
67,00 kr
Genklippet : maten, miljön och den nya biologin
Bok
67,00 kr
Är eko reko? Om ekologiskt lantbruk i Sverige
Bok
67,00 kr
The rural landscapes of Europe : how man has shaped European nature
Europeiska kulturlandskap : hur människan format Europas natur
Bioenergy : for what and how much?
Bok
67,00 kr
Bioenergi - till vad och hur mycket -  rysk version
Bok
67,00 kr
Bioenergi - till vad och hur mycket?
Bok
67,00 kr

Artiklar 1-20 av 30

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.