Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Maraton till evigheten : Franciso Lázaros tragiska öde under Olympiska spelen i Stockholm 1912
Fjäll i förvandling : tre romaner om kolonialism och kulturkrockar i Sameland
Resa över avgrunden
Bok
238,00 kr
Fåfängans triumfer : en berättelse ur Stockholms finansvärld
Atlantis, the Ark and Phoenicians
Bok
216,00 kr
Lögnen
Bok
238,00 kr
Det nya utanförskapet
Bok
289,00 kr
Europa : 75 år av ständig förändring
Bok
255,00 kr
Vägskäl : hållbar politik för framtiden
Bok
255,00 kr
När krisen kommer : att hantera det oväntade
Bok
272,00 kr
Omstartskommissionen : idéer för ett starkare Sverige
Från världskrig till corona : en berättelse om när Landet Lagom inte blev så lagom
Kompromisskungen : Per-Ola Eriksson om ett liv i politkens mitt
Knutby inifrån : så förvandlades pingstförsamlingen till en sekt
Efter Coronan : svensk modell i kris : övertro på marknaden ersatte övertro på politiken - konsekvenser och vägar framåt
Världen flyttar in : En liten bok om integration i Vingåker
Politiken sviker skolan : Nio utmaningar för Sverige
Sanningens ögonblick
Bok
255,00 kr
Kris och framgång : mitt halvsekel i politiken
Bok
255,00 kr
Nils Edén : demokratins statsminister
Bok
255,00 kr

Artiklar 1-20 av 314

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.