Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Skriv så någon bryr sig
Bok
170,00 kr
Gräv där du står : för en mänskligare & mer hållbar värld
Jämställd vardag
Bok
170,00 kr
Övertygande kommunikation
Bok
279,00 kr
Stolt assistent : verktyg & inspiration för personliga assistenter
Från blackout till knockout : din guide till talarglädje
Filosofi för livskrisare
Bok
170,00 kr
Våga sitta lite fult : en feelgood-bok om ergonomi
Bok
170,00 kr
Joakims överlevnadsguide till adhd
Bok
170,00 kr
Glasklart : drick smartare
Bok
170,00 kr
Hellre arg än död
Bok
170,00 kr
Extra allt : en handbok för duktiga flickor
Bok
170,00 kr
Pausa : en handbok om återhämtning
Bok
170,00 kr
Bli ditt bästa jag : grunderna i självledarskap
Bok
170,00 kr
Gör det nu : om effektivitet och inre lugn
Bok
170,00 kr
Det finns något mer
Bok
170,00 kr
Lysande stjärnor på en nattsvart himmel
Bok
255,00 kr
Din växande värld : från studieteknik till inlärningsteknik
Dö nöjd
Bok
170,00 kr
Chefens dubbelliv : från psykisk ohälsa till hållbart ledarskap

Artiklar 1-20 av 43

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.