Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
My First Hip Hop Book
Bok
88,00 kr
Slajs : en rappa-med-bok om pizza
Bok
60,00 kr
Slaget om Göteborg
Bok
256,00 kr
Evidensbaserad stadsutveckling
Bok
225,00 kr
Closer together : this is the future of cities
Bok
238,00 kr
Beyond Afghanistan : the struggle of the refugees
Bok
294,00 kr
Mindre många
Bok
255,00 kr
Srey : tales of urban girlhood
Bok
272,00 kr
13 myter om bostadsfrågan
Bok
170,00 kr
Alla behöver närhet
Bok
238,00 kr
Hitta hem : Stockholm och bostadsbristen
Bok
216,00 kr
Rinkeby : världens torg i 50 år - Rinkebybor och Gunilla Lundgren 1971-2021
Det självspelande pianot
Bok
225,00 kr
Vi kommer totalt dominera : om utomhusreklam som demokratifråga
Blueprint Notebook: Architectural Masterpieces
Bok
77,00 kr
DRAW YOUR OWN COMIC BOOK!
Bok
103,00 kr
Urban Scrawl pocket notes
Bok
70,00 kr
Blueprint Notebook: Technical Innovations
Bok
77,00 kr
Hip hop journal : a daily planner
Bok
118,00 kr
Brain food : en daglig dos av kreativitet
Bok
188,00 kr

Artiklar 1-20 av 84

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.