Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Det var visst redan bestämt så
Bok
150,00 kr
Voyeuren
Bok
150,00 kr
Gaddafis sista natt
Bok
198,00 kr
Skalpelldåren
Bok
198,00 kr
02-kulorna
Bok
72,00 kr
Maskerna : en lektion i förälskelse
Bok
238,00 kr
Äldre och ensam : vvad göra?
Bok
150,00 kr
Run, run, run! : journalist i fält
Bok
238,00 kr
I olivträdets skugga
Bok
88,00 kr
Flykten till livet - kvinnor, skapande och sjukdom hos den unge Evert Taube.
Filosofens guide till vinet : jag dricker alltså finns jag
Balladen om Marie Krøyer : en biografi
Bok
198,00 kr
Kära gudbarn
Bok
238,00 kr
Äldre och aktiv : arbeta som senior
Bok
180,00 kr
Ordet och vinet : vinets roll i svensk litteratur
Bok
238,00 kr
Rosens knopp är näktergalens hjärta : kulturhistoriska strövtåg i rosens värld
Dies Academicus : svenska institutet i Rom 1925-50
Bok
238,00 kr
Skaffa elbil
Bok
96,00 kr
Nuförtiden
Bok
189,00 kr

19 Varor

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.