Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Syn om natten och andra tidiga noveller
Bok
279,00 kr
Brudarnas källa : en legend om de bofasta
Bok
272,00 kr
Sommen
Bok
257,00 kr
Mans kvinna
Bok
279,00 kr
Det osmarta samhället : politik och makt i en digitaliserad värld
Sista ordet : ryska regimkritiker mot makten (2:a upplagan)
Dag Hammarskjöld : FN-chefen och människan
Bok
227,00 kr
Jag är en människa : kvinnor i fängelse
Bok
279,00 kr
Krisernas Grekland i politik och litteratur : arvet från Sokrates, Zorba och Lambrakis
Sista ordet : ryska regimkritiker mot makten
Bok
279,00 kr
Människovärdet!
Bok
200,00 kr
Bondeåret : en krönika av Vilhelm Moberg
Bok
160,00 kr
Humanisten Karl Marx : en teoretiker vår värld har behov av
Svensk måltidskultur
Bok
264,00 kr
Frigörelsen : romers och resandes emancipation i Sverige och andra länder
In klampar Jimmie : Sverigedemokraternas entré i politiken
Nybyggarnas liv
Bok
352,00 kr
Partiet på kant med (v)erkligheten : En historia om solidaritet
Rytmen av London : en resa genom mångfaldens geografi
Bok
289,00 kr
Att lägga livet till rätta - studioer i svensk folkhemspolitik

Artiklar 1-20 av 705

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.