Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
A Mouse Called Miika
Bok
135,00 kr
News and How to Use It - What to Believe in a Fake News World
Sick Money
Bok
209,00 kr
The Midnight Library
Bok
184,00 kr
A Ballet of Lepers
Bok
253,00 kr
How to Stop Time
Bok
168,00 kr
The Flame
Bok
263,00 kr
Euphoria
Bok
209,00 kr
Startup Wife
Bok
168,00 kr
How Beautiful We Were
Bok
206,00 kr
The Middle Daughter
Bok
219,00 kr
Corruption of Blood
Bok
184,00 kr
Learwife
Bok
184,00 kr
The Book of Form and Emptiness
Bok
172,00 kr
How Beautiful We Were
Bok
172,00 kr
Life Of Pi
Bok
143,00 kr
A Room Made of Leaves
Bok
156,00 kr
Euphoria
Bok
172,00 kr
Thrust
Bok
172,00 kr
The Shadow King
Bok
156,00 kr

Artiklar 1-20 av 48

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.