Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Dinosaurs - A Concise Natural History
Bok
736,00 kr
Doing Interview-based Qualitative Research
Bok
423,00 kr
A Concise History of Sweden
Bok
328,00 kr
Thermal Physics
Bok
360,00 kr
International Law
Bok
496,00 kr
Introduction to Public International Law
Bok
474,00 kr
Evolutionary Psychology - An Introduction
Bok
672,00 kr
Fundamentals Political Sci Res 3ed
Bok
596,00 kr
The Politics Crisis Management 2ed
Bok
365,00 kr
In Search of Respect 2ed
Bok
370,00 kr
International organisations and global problems - theories and explanations
Lexical-functional grammar - an introduction
Bok
386,00 kr
Languages of the World 3 Ed - An Introduction
Bok
440,00 kr
Enlightenment
Bok
334,00 kr
Early Modern Europe, 1450-1789
Bok
440,00 kr
Mastering Communication with Seriously Ill Patients - Balancing Honesty wit
Fighting the First Wave - Why the Coronavirus Was Tackled So Differently Ac
Regression and Other Stories
Bok
496,00 kr
Calculus
Bok
672,00 kr
International humanitarian law
Bok
596,00 kr

Artiklar 1-20 av 36

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.