Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Skuggorna
Bok
238,00 kr
Tillvarons ironier
Bok
223,00 kr
Ur känslornas historia
Bok
216,00 kr
Insikter och smädelser : Böckerna VII-XII : epigram
Bok
257,00 kr
Den kungliga jakten : Roman
Bok
182,00 kr
Genom din kropp
Bok
223,00 kr
Drömmar och stenar
Bok
198,00 kr
Det svarta fåret och andra fabler
Bok
289,00 kr
Utanför boxen
Bok
294,00 kr
Hertha Hesselson
Bok
316,00 kr
Cilliman i Florens
Bok
219,00 kr
Efterlämnad egendom
Bok
263,00 kr
Romanen om örfilen
Bok
266,00 kr
Europeiskt skräp : sexton sätt att minnas en pappa
Bok
221,00 kr
Legender och lögner / Italienska ögonblick
Bok
223,00 kr
Lägg en slant under tungan : rapporter från ett laboratorium
Pappa Luigi betraktade mina smala handleder
Bok
200,00 kr
Klösande börda : minnet lägger pussel
Bok
190,00 kr
Det turkiska huset : en berättelse på liv och död
Bok
198,00 kr
För länge sedan var vi vid en sjö : anteckningar; appendix

Artiklar 1-20 av 226

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.