Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper, Ljudbok
Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper
Expertparadoxen : ska jag alltid lyssna på forskarna?
Bok
274,00 kr
Depphjärnan för unga
Bok
249,00 kr
Skärmhjärnan junior
Bok
81,00 kr
Depphjärnan för unga
Bok
97,00 kr
Känslofällan : ta makten över dina känslor, tankar och ditt beteende
Historien om Sverige : från istiden till renässansen
Bok
324,00 kr
Mosleys 30 bästa hälsotips : Små saker som får stor betydelse
Just idag : 365 tankar för sinnesro
Bok
278,00 kr
Hälsovikt för ditt barn : vetenskap, verktyg och vägen framåt
Dagar på Drottningholm
Bok
306,00 kr
Uppochner : en överlevnadshandbok för bipolär sjukdom
Föda utan rädsla
Bok
282,00 kr
My journal : skapa ditt eget drömår
Bok
283,00 kr
Livsgåtan : öka din lycka och nöjdhet med modern forskning och gammal visdom
Days at Drottningholm
Bok
306,00 kr
Kalla bad
Bok
229,00 kr
Hon kallades Daisy : att finna en farmor
Bok
88,00 kr

Artiklar 1-19 av 149

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.