Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Kramdalens viktiga pixibok : lär dig kroppens privata delar
Samtycke, Noelia
Bok
198,00 kr
Min kropp, säger Junior
Bok
156,00 kr
Alla tiders Göteborg
Bok
194,00 kr
Rädda, Varna, Larma, Släck
Bok
172,00 kr
Barnen i Kramdalen 2. En saga om fördomar och barns olikheter
Barnen i Kramdalen 1. En saga om integritet, tafsare och nättroll
Kungen som ville bli hjälte : en sagolik historia om Gustav III
Barnen i Kramdalen 3. En saga mot mobbning och utanförskap
Världens tuffaste tjej : en sagolik historia om Jeanne D'arc
Söderkisarna lär sig leva veganskt : för djurens skull
Noelia och stjärnfallet
Bok
192,00 kr
Monstret i magen
Bok
156,00 kr
Noelia´s secret
Bok
162,00 kr
Alla tiders Stockholm : en sagolik historia om Sveriges huvudstad
Lär dig första hjälpen med Flamman och Lågan
Bok
172,00 kr
Noelias revansch
Bok
184,00 kr
Nollans fyll-i-bok om nätet
Bok
111,00 kr
Nollan och nätet. Min nätdagbok
Bok
81,00 kr
Handbok i bra service
Bok
121,00 kr

20 Varor

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.