Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Pythagoras' sträng - Essäer kring musikens gränser
Bok
180,00 kr
Samhällsvetenskapens idé och dess relation till filosofin jämte 4 essäer
Effektivitet i ekonomisk analys - Paretokiteriet tolkningar, försvar och kr
Den rena rättsläran
Bok
261,00 kr
Läget - Om krig, moral och världens framtid
Bok
180,00 kr
En värld - globaliseringens etik
Bok
207,00 kr
Om språket
Bok
207,00 kr
Minnen av Wittgenstein - Med en biografisk skiss av Georg Henrik von Wright
First-Order Logic
Bok
225,00 kr
Matematiken och Wittgenstein
Bok
221,00 kr
Aritmetikens grundvalar
Bok
180,00 kr
Konsten och dess föremål
Bok
196,00 kr
Filosofi i Bysans och Renässansens Italien
Bok
294,00 kr
Aisthesis : estetikens historia. Del 2, första bandet
Bok
352,00 kr
Husserl och geometrins ursprung
Bok
289,00 kr
Essäer om Wittgenstein
Bok
198,00 kr
Filosofiska undersökningar
Bok
272,00 kr
Fysik
Bok
294,00 kr
Filosofisk tröst : en bok om döden
Bok
198,00 kr
Tre slags etiska teorier? Aristoteles, Kant och Sidgwick om vad vi har skäl

Artiklar 1-20 av 153

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.