Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Chefens humorbok
Bok
200,00 kr
Nu går jag genom klippan
Bok
160,00 kr
Chefens nöjesbok
Bok
160,00 kr
Universum och jag
Bok
160,00 kr
Meningsverket : myndigheten för rådgivning om livets mening
Meningsverket : myndighetern för rådgivning om livets mening
Ensam under stjärnorna : en sommar på 1950-talet
Bok
160,00 kr
Ett annat liv är möjligt
Bok
160,00 kr
En stjärna i skogen
Bok
160,00 kr
Vågspel trots allt
Bok
160,00 kr
Första fallet
Bok
160,00 kr
Kanonstaden
Bok
180,00 kr
Dagar  Tankar  Drömmar
Bok
221,00 kr
Glimtar i tiden : haikudikter
Bok
88,00 kr
Elden är tusentals år
Bok
50,00 kr
Chefens idébok - ledarskap för 2000-talet
Bok
225,00 kr
Ledarskap med humanism, humor och hängivelse
Bok
160,00 kr
Framtidsväven : 87 innovationer i tiden - vad är möjligt, vad är önskvärt?
Management by Grönköping : ledarskapstexter från Grönköpings Veckoblad 2014-2019
Grönköping : idyll med skärpa
Bok
132,00 kr

Artiklar 1-20 av 38

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.