Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Timmar av sammet
Bok
90,00 kr
När allt uppdagas
Bok
77,00 kr
Sånt händer inte här
Bok
77,00 kr
Atens beskyddare
Bok
272,00 kr
Tebutiken på hörnet
Bok
83,00 kr
Sommaren på Oaktree Manor
Bok
77,00 kr
Slottet Deverills döttrar
Bok
83,00 kr
Den största gåvan
Bok
272,00 kr
Julhälsningar från ett slott i Normandie
Bok
272,00 kr
Väninnornas jul
Bok
216,00 kr
Tedags på Café Solros
Bok
272,00 kr
Skandal i svart
Bok
77,00 kr
Midnattsbiblioteket
Bok
77,00 kr
Bibliotekarien i Auschwitz
Bok
255,00 kr
Minns deras namn
Bok
77,00 kr
Vackra unga döda
Bok
77,00 kr
Midnattsbiblioteket
Bok
255,00 kr
Skandal i svart
Bok
255,00 kr
Falken från Sparta
Bok
77,00 kr
Systrarna på heden : ett Brontë-mysterium
Bok
255,00 kr

Artiklar 1-20 av 334

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.