Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Leonora och uppdrag Exit
Bok
214,00 kr
Leonora och Eos
Bok
214,00 kr
Operation Mimer
Bok
214,00 kr
Leonora och Tellus
Bok
214,00 kr
Leonora och Osmo
Bok
214,00 kr
Felicia och fåglarna
Bok
214,00 kr
Jakten på de försvunna
Bok
214,00 kr
Leonora och Glasplaneten
Bok
214,00 kr
Panda och Kanin & farligheterna
Bok
214,00 kr
Felicia and the Birds
Bok
214,00 kr
Svarta Fåglar
Bok
214,00 kr
Vilse i fiendeland
Bok
214,00 kr
Månskensklockan : vem bestämmer över tiden
Bok
214,00 kr
Balladen om Solomons krök
Bok
214,00 kr
What is Art and 100 other very important questions
Bok
85,00 kr
Pojken i trädkojan
Bok
216,00 kr
Salamandern från Farsta
Bok
253,00 kr
Välj din ålder : en bok för alla jämna och ojämna födelsedagar
Analys & engagemang : sex statsvetare under 1900-talet
Bok
263,00 kr
Diplomatens sista depesch : reflektioner från ett liv i rikets tjänst

Artiklar 1-20 av 128

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.