Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
I rikets tjänst - Krig, stat och samhälle i Sverige 1450-1550
Sturm
Bok
229,00 kr
Karaktären
Bok
282,00 kr
Det äventyrliga hjärtat : figurer och kapriser
Bok
273,00 kr
Ett paraply för denna dag
Bok
273,00 kr
Messalina
Bok
261,00 kr
Kvinnor och barn först - Nedmonteringen av AT-289
Bok
238,00 kr
Inertia
Bok
229,00 kr
Glasbin
Bok
249,00 kr
Den högra handens tendens
Bok
261,00 kr
Nätverksstaten
Bok
289,00 kr
Langbehns testamente - Ett tyskt århundrade i tio kapitel
Preussiska anarkister : Ernst Jünger och hans krets under Weimarrepublikens
Forsters patient : tio tyska intermezzon
Bok
261,00 kr
Sonetter
Bok
198,00 kr
En demokrati utan demokrater
Bok
238,00 kr
I stålstormen
Bok
273,00 kr
Sånger
Bok
248,00 kr
Rolandsången
Bok
225,00 kr
Livsmöjligheter
Bok
227,00 kr

Artiklar 1-20 av 22

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.