Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Arctic views passages in time
Bok
246,00 kr
Jenny Källman : Ghost Hunting
Bok
375,00 kr
Only for the wicked
Bok
224,00 kr
Momentum10 : the emotional exhibition - viewer
Bok
264,00 kr
Sigrid Sandström The Site of Painting
Bok
398,00 kr
I am silver and exact Linda Hofvander
Bok
323,00 kr
Public memory, public art : reflections on monuments and memorial art today
NM& En ny samling
Bok
367,00 kr
Notes on Protesting
Bok
272,00 kr
Permanent Temporariness
Bok
231,00 kr
Bigert & Bergström : Works 1986-2016
Bok
444,00 kr
Peter Geschwind: After image (svenska)
Bok
274,00 kr
Peter Geschwind: After image (engelska)
Bok
274,00 kr
Ulla Wiggen
Bok
422,00 kr
Ulrika Sparre : Ear to the Ground
Bok
249,00 kr
Anna Kleberg Tham : 99-19 a retrospective
Bok
249,00 kr
Andreas Martin-Löf Arkitekter : one to One
Bok
515,00 kr
Ingemar Lööf
Bok
377,00 kr
NyMaterialism
Bok
294,00 kr
Carin Ellberg: Mother of Pearl
Bok
332,00 kr

Artiklar 1-20 av 104

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.