Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Den urbana fronten : en dokumentation av makten över staden
Svenska fritidshus : de lediga dagarnas arkitektur
Bok
294,00 kr
Staden, platserna och husen : Göteborgs arkitektur 1921-2021
Tio byggnader som definierade 1980-talet
Bok
289,00 kr
Gunnar Asplund Nybrogatan 7 Stockholm 1931
Bok
279,00 kr
Vardagens rörelser : en arkitektur för stadens mellanrum
Josef Frank : Falsterbovillorna
Bok
263,00 kr
Landskap nu! / Landscape now!
Bok
294,00 kr
BoStad : Bostadsarkitektur och stadsbyggnad
Bok
279,00 kr
...som krokigt ska bli
Bok
280,00 kr
Whiteboken 1951-2018
Bok
420,00 kr
Arkitekturguide: Höga hus Stockholm
Bok
140,00 kr
Svenska villor S M L XL
Bok
279,00 kr
Landskap Nu! : samtida svensk landskapsarkitektur
Bok
200,00 kr
Byggemenskaper : handbok om att bygga tillsammans
Bok
264,00 kr
Reconstructing the Stockholm Exhibition 1930 / Stockholmsutställningen 1930 rekonstruerad
Sveriges naturum / Swedish visitor centres in nature
Bok
294,00 kr
Kalmar domkyrka i nytt ljus = Kalmar cathedral in new light
Arkitekternas villor : 27 svenska villor och fritidshus ur tidskriften Arkitektur

Artiklar 1-19 av 34

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.