Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Dinosaurs - A Concise Natural History
Bok
736,00 kr
The Gorillaz Art Book
Bok
758,00 kr
Qualitative Inquiry and Research Design (International Student Edition)
Politics in the Developing World
Bok
703,00 kr
Global shift - mapping the changing contours of the world economy
Bibel 2000, storstil
Bok
716,00 kr
Språklust 1
Bok
744,00 kr
Prego 3 Allt-i-ett-bok inkl ljudfiler för eleven
Bok
734,00 kr
NE i tre band Kunskapsakvariet Band III
Bok
717,00 kr
NE i tre band Kunskapsakvariet Band II
Bok
717,00 kr
NE i tre band Kunskapsakvariet Band I
Bok
725,00 kr
NE i tre band Klassisk inbindning Band III
Bok
717,00 kr
NE i tre band Klassisk inbindning Band II
Bok
717,00 kr
Real book
Bok
748,00 kr
Våra livsmedel från jord till bord
Bok
709,00 kr
Språklust 2
Bok
771,00 kr
Facklig arbetsrätt
Bok
740,00 kr
Bryman's Social Research Methods
Bok
750,00 kr
Konsumentköp : En kommentar till konsumentköplagen
Bok
714,00 kr
The Substantive Law of the EU
Bok
707,00 kr

Artiklar 1-20 av 162

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.