Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Kompisar Kompisböcker baserade på Barnkonventionen, 10 titlar
UML @ Classroom : An Introduction to Object-Oriented Modeling
The Moral Philosophers: An Introduction to Ethics
Bok
630,00 kr
International Human Rights Law
Bok
677,00 kr
Skrivhjulet - en lärobok om genrer
Bok
616,00 kr
Kommunalpolitik
Bok
675,00 kr
The Globalization of World Politics
Bok
677,00 kr
Organization Theory
Bok
656,00 kr
Colleen Hoover Slammed Boxed Set
Bok
677,00 kr
Jane Austen Boxed Set
Bok
660,00 kr
Classic George Orwell Collection - 5-Volume box set edition
Evolutionary Psychology - An Introduction
Bok
672,00 kr
Forum Samhällskunskap 1, upplaga 4
Bok
638,00 kr
SOL NOVA Samhälle 7-9
Bok
603,00 kr
Tillämpad statistik - en grundkurs
Bok
692,00 kr
Research Design - Qualitative, Quantitative, and Mixed Methods Approaches

Artiklar 1-16 av 279

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.