Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Skyward Boxed Set - Skyward; Starsight; Cytonic
Bok
578,00 kr
Researching Information Systems and Computing
Bok
584,00 kr
Från Vygotskij till lärande samtal
Bok
571,00 kr
Projektledning och projektkompetens
Bok
503,00 kr
Litteraturen lever Antiken-1914
Bok
582,00 kr
Representation - Cultural Representations
Bok
534,00 kr
Criminological Perspectives - Essential Readings
Bok
591,00 kr
Idrottens föreningsrätt
Bok
532,00 kr
Komparativ rättskunskap
Bok
523,00 kr
Leading Lean Software Development
Bok
509,00 kr
Kost, måltid och munhälsa
Bok
575,00 kr
Nordisk politik 6u/2005
Bok
531,00 kr
Introducing Intercultural Communication
Bok
513,00 kr
Scale Development - Theory and Applications
Bok
538,00 kr
Wreck This Journal Bundle Set
Bok
520,00 kr
allt det här nu
Bok
552,00 kr
European Union Politics
Bok
598,00 kr
Strategic Human Resource Management - An International Perspective
En bok i folkrätt
Bok
546,00 kr
Socialt arbete : en grundbok
Bok
515,00 kr

Artiklar 1-20 av 425

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.