Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Det bittelille spøkelset og den store lengselen
Bok
196,00 kr
Syk Kjærlighet, Ljudbok
Ljudbok
109,00 kr
Kampen om Sauøya
Bok
189,00 kr
Sosialt Forsvar - Ikkevoldskamp mot vår tids trusler
Bok
180,00 kr
Den Nødvendige Ulydigheten
Bok
255,00 kr
Fred med fredelige midler : en introduksjon til ikkevold og konflikttransformasjon
Autor Chap III
Bok
212,00 kr
Wipe & clean box - Se og lær - Moro å lære NO
Bok
154,00 kr
Wipe & Clean box Enhjørninger NO
Bok
154,00 kr
Bli ditt sanne selv
Bok
216,00 kr
Tyranniet kunne ikkje knusa dei! : om den norske ikkjevaldelege læraraksjonen under 2. verdskrigen
Arbeidsbok Anatomi for Paramedisin og Paramedic (Innbinding: Spiral) : - Fo
Momentum10 : the emotional exhibition - viewer
Bok
264,00 kr
Vi spiller sammen : En spillebog for børn og forældre
Bunader og tradisjoner fra Setesdal
Bok
351,00 kr
Broderte bunader : hundre år med norsk bunadhistorie
Bok
286,00 kr
Populaere bunader
Bok
83,00 kr
Norske rom : Norges ambassade i Stockholm
Bok
271,00 kr
Havneguiden 1. Svinesund - Langesund
Bok
653,00 kr
Havneguiden 4. Bergen - Kirkenes
Bok
653,00 kr

Artiklar 1-20 av 27

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.