Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Boken som inte ville bli läst
Bok
185,00 kr
Mio, min Mio
Bok
273,00 kr
Vems syskon? (persiska)
Bok
338,00 kr
Den gamle och havet
Bok
185,00 kr
Pappershem
Bok
273,00 kr
Illuminatus!
Bok
420,00 kr
Melmoth
Bok
420,00 kr
Röda rummet
Bok
185,00 kr
I sällskap med döden
Bok
266,00 kr
Huvud, hand, hjärta:  den nya kampen om erkännande och status
Vad lämnade du efter dig? : röster från Jemens bortglömda krig
Krig : hur konflikter format våra samhällen
Bok
264,00 kr
City, Civility and Capitalism : A Historical Perspective
Vägen hit : en antologi om svensk kriminalvård
Bok
255,00 kr
Så förändrades Sverige : företagarrörelsen och opinionen
Mellan påsk och kadir. Högtider i förändring
Bok
150,00 kr
The return of geopolitics : a global quest for the right side of history
Nation, state and empire : belonging in a globalised world
Geopolitikens återkomst : striden om framtidens historia

Artiklar 1-19 av 166

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.