Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Karin Månsdotter : drottningens revansch
Bok
209,00 kr
Stockholms blodbad
Bok
209,00 kr
Sista striden om Skåne
Bok
239,00 kr
Ett längre samtal med Kristina den äldre
Bok
287,00 kr
Vad är bildning och 100 andra jätteviktiga frågor
Bok
59,00 kr
Vad är konst? Kinesiska
Bok
109,00 kr
Skulpturerna på Lustholmen : Skeppsholmens konst i det fria
Was ist Kunst und 100 andere wirklich wichtige Fragen
Murverkets hemligheter : en vägvisare till Stockholms stadshus
Die Geheimnisse des Mauerwerks : ein Führer durch das Stockholmer Rathaus
Konsten och Västertorp
Bok
179,00 kr
Mariaberget - En pärla i Stockholms stadssiluett
Bok
214,00 kr
Äntligen måndag : Arbetsmarknad för alla
Bok
269,00 kr
The portals of Stockolms old town
Bok
179,00 kr
The Royal Palace of Stockholm : Beauty and Strength
Bok
209,00 kr
Haga : the park and the visions
Bok
179,00 kr
Portalerna i Gamla Stan
Bok
179,00 kr
Haga : parken och visionerna
Bok
179,00 kr
Vad är en nyhet och 100 andra jätteviktiga frågor
Bok
59,00 kr
Vad är miljö och 100 andra jätteviktiga frågor
Bok
59,00 kr

Artiklar 1-20 av 22

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.