37,00 kr - 794,00 kr
794,00 kr
37,00 kr

128 produkter

128 produkter

Böcker - Sömnad och handarbete

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
  1. Med egna stygn - brodera fritt ur hjärtat
    Med egna stygn - brodera fritt ur hjärtat
    Bok
    211,00 kr
    Den här boken vänder sig till dig som är nyfiken på fritt broderi. Inga förkunskaper behövs. Här finns det mesta du behöver veta för att komma igång, komma vidare och fylla på med nya idéer. Du kan här inspireras att brodera allt från en modern abstrakt bild till en vacker blomslinga på din tröja och allt däremellan. Läs mer
  2. Sockstickning, popcorn & film
    Sockstickning, popcorn & film
    Bok
    249,00 kr
    Marie Naeström är sockstickningens mästarinna! I denna bok presenterar hon sina sockar inspirerade av olika filmer som t.ex Den store Gatsby, Singing in the rain, Willow m.fl samtliga med vackra bilder, stickbeskrivningar och mönster. Läs mer
  3. Stickade grönsaker : stickbeskrivning till tio olika grönsaker som du lätt kan göra själv
    Stickade grönsaker : stickbeskrivning till tio olika grönsaker som du lätt kan göra själv
    Bok
    37,00 kr
    Det är roligt att leka med garn, stickor och virknålar! Om man gör grönsaker kan man dessutom leka med resultatet. Jag har lekt fram dessa mönster utifrån en enkel grund. Det mesta är gjort med strumpstickningsteknik. Fördelen med strumpstickning är att man slipper en stor del av monteringsarbetet och man ser ett snabbt resultat. Läs mer
  4. Vävglädje Estrid & Eugenia
    Vävglädje Estrid & Eugenia
    Bok
    302,00 kr
    Att sitta ute i skuggen en varm sommardag och klippa trasor tillsammans med någon, är en trevlig aktivitet. Att sedan väva med dessa trasor och ge de uttjänta tygerna ännu ett liv, känns bra. Att dra av väven när man är klar är alltid lika spännande, hur blev det egentligen? Den här processen har vi gått igenom när vi skapat våra trasmattor vävda i ett antal olika tekniker och variationer. Lekfullheten har fått styra vår vävning. Förutom mattor har vi också gjort ett antal kuddar, dynor, dukar och väskor, som kan inspirera till nya vävprojekt. Vi önskar er, våra läsare samma vävglädje, vare sig ni väver själva eller bara drömmer om egna projekt eller följer andras. Anette och Kristina Läs mer
  5. Sticka nordiskt : 150 traditionella mönster
    Sticka nordiskt : 150 traditionella mönster
    Bok
    216,00 kr
  6. 100 färgglada mormorsrutor att virka
    100 färgglada mormorsrutor att virka
    Bok
    198,00 kr
  7. Vampyrstickning : sticka med inspiration från Twilight, True Blood och Vamp
    Vampyrstickning : sticka med inspiration från Twilight, True Blood och Vamp
    Bok
    180,00 kr
    Låt dig förtrollas av roliga och blodiga mönster med inspiration från de odödliga varelserna vi älskar att frukta. Om du gillar Twilight, True Blood eller Vampire Diaries är denna samling med 28 fantasifulla och härliga stickprojekt absolut något för dig.

    Byt skepnad med en varulvsmössa och släpp fram ditt sanna jag
    Håll kalla vampyrhänder varma med härliga vantar
    Dölj dina favoritdrycker i små värmare för blodflaskor

    Det spelar ingen roll om du hör hemma i Transsylvanien eller Hollywood, med plaggen från den här boken håller du dig både varm och snygg.

    GENEVIEVE MILLER fick inspiration att designa egna stickmönster när hon hade läst Twilight-böckerna. Hon har tre barn och är lyckligt gift med en man som inte har något emot att huset är belamrat med stickor, garn och vampyraccessoarer. Miller bor i Pasadena, Kalifornien.
    Läs mer
  8. Lappat & lagat
    Lappat & lagat
    Bok
    272,00 kr

    "Lappat & lagat" inspirerar till hur du tar hand om och förlänger livet på dina kläder med både snabba och extremt enkla lagningar för nödsituationer och tips och idéer på hur du lagar ett plagg mer omsorgsfullt. Här finns fallskärmsjägarnas nödlagningssöm, jeanslagningar och osynliga konststoppningar.


    Beskrivningar finns också bland annat på baslagningar som att sy i en knapp, hur du...
    Läs mer
  9. Sy! : urban collection by Jenny Hellström
    Sy! : urban collection by Jenny Hellström
    Bok
    292,00 kr

    "Jenny Hellström får sömnad att verka så coolt att även vi som knappt fick ihop ett par vantar på syslöjden får massor av skaparlust."
    Damernas Värld


    Hur fina tillställningar jag än ska gå på, har jag aldrig kunnat låta bli att klä mig bekvämt. Livet är för kort för att gå omkring och lida och stå där i ett skal som inte

    Läs mer
  10. 100 snöflingor att virka
    100 snöflingor att virka
    Bok
    196,00 kr
    Snöflingor tillhör naturens allra vackraste skapelser, och virkning med sina spetslika stygnkombinationer är perfekt för att fånga snöflingornas skönhet och skapa resultat som är både unika och användbara till många olika områden.
    Med den här fantastiska kollektionen kan du virka en stor snödriva, antingen till dig själv eller för att ge bort. Virka en hel snöstorm eller bara en enkel snöflinga eller två.
    Med enkla instruktioner och detaljerade mönsterbeskrivningar för många olika former - allt från enkla små flingor till stora och komplicerade kreationer - visar den här boken dig alla tekniker du behöver. 100 snöflingor att virka innehåller också en introduktion till virkningens grunder.
    Mönstren är sorterade efter svårighetsgrad, med de enklaste i början, så att du lätt kan hitta ett projekt som matchar din nivå, och sedan arbeta framåt och lära dig nya tekniker och utvecklas som virkare. Boken innehåller även förslag på alternativa garner och mönster så att du kan skapa unika snöflingor på egen hand!

    I samma anda som denna bok finns på Känguru sedan tidigare 75 småkryp ..., 75 koraller ... och 100 blommor ...

    CAITLIN SAINIO är utbildad maskiningenjör som numera fokuserar sina tekniska talanger på virkning med naturmönster som specialitet.
    Läs mer
  11. 100 blommor att sticka & virka : vackra blomstersmycken att dekorera kläder, presenter, accessoarer och mycket annat med
    100 blommor att sticka & virka : vackra blomstersmycken att dekorera kläder, presenter, accessoarer och mycket annat med
    Bok
    196,00 kr
    Med 100 blommor att sticka och virka kan du få allt att blomstra. Här finns fina bilder och mönster för blommor, frukter och löv som kan dekorera din väska, ditt hem, dina kläder och mer därtill.

    Varför inte plocka ihop överblivna garnrester? Eller öva upp din förmåga att använda garn med annorlunda textur och unika egenskaper? Botanisera bland sidorna och du kommer få en hel uppsjö av förslag som kommer att tillfredställa din kreativitet. Välj själv bland romantiska rosor, söta pelargoner, sofistikerade tulpaner och allt annat som en prunkande trädgård innehåller. Det är annorlunda, snyggt och kul.

    Boken ger också inspiration till hur du vidare kan utsmycka dina blommor med pärlor, knappar och paljetter. Du får även idéer till hur du kan använda dig av blommorna på fyndiga sätt, som exempelvis smycken eller festlig pyntning av inslagna paket. Alltsammans parat med tydliga mönsterinstruktioner och information om vilket garn som bör användas.

    Bokens lämpar sig även för ovana med en introduktion om material och utrustning samt grundläggande information om allt du behöver veta om stickning och virkning.

    LESLEY STANFIELD har skrivit många böcker om stickning och virkning som rönt stor uppskattning i flera länder.
    Läs mer
  12. Stora boken om virkning
    Stora boken om virkning
    Bok
    216,00 kr
    Det stora referensverket för alla sorters virkning. Till glädje för såväl nybörjare som vana virkare.

    Du kommer ständigt att återkomma till den här boken för att få svar på alla dina frågor om virkning. Här förklaras olika tekniker och vilken utrustning du behöver.

    Ur innehållet:
    Traditionell virkning i rader och rundvirkning
    Virkning på fri hand
    Tunisisk virkning med påsydda eller insydda mönster
    Olika sorters spets

    Omkring 200 mönster finns presenterade med både tydliga steg-för-steg-instruktioner och fina fotografier.

    Av MARGARET HUBERT finns på Känguru även Stora boken om stickning.
    Läs mer
  13. Susannes sjalar
    Susannes sjalar
    Bok
    281,00 kr
    En ny stickbok från Lumio! Låt oss presentera Susanne Ljung som skapat denna fantastiska bok med inspirerande mönster, bilder och stickbeskrivningar. Läs mer
  14. Virka : 200 oumbärliga mönster
    Virka : 200 oumbärliga mönster
    Bok
    221,00 kr
  15. 75 snäckor, fiskar & koraller att sticka & virka
    75 snäckor, fiskar & koraller att sticka & virka
    Bok
    196,00 kr
    Dyk ner i en härlig samling av 75 färgsprakande havsinvånare att sticka och virka. Här finns allt från vackra snäckor, sjöhästar och eremitkräftor till detaljrika korallrev och snapperstim.
    Samtliga projekt visas i ett bildgalleri i början av boken. Därefter följer kompletta och tydliga beskrivningar, varav de flesta har förklarande diagram. Projekten är indelade i svårighetsgrader: lätta, medelsvåra och avancerade.
    I 75 snäckor, fiskar & koraller att sticka & virka hittar du även massor av roliga idéer på när, var och hur dina små skapelser kan användas - till exempel som personliga accessoarer, dekoration på kläder eller var som helst i hemmet som roliga inredningsdetaljer.

    I samma anda som denna bok finns på Känguru sedan tidigare 75 småkryp att sticka & virka samt 100 blommor att sticka & virka.

    JESSICA POLKA designar både stickade och virkade projekt, som har visats på gallerier världen över. Hon bor och arbetar i San Francisco och driver den uppskattade bloggen Wunderkammer.
    Läs mer
  16. Du kommer att kunna sticka när du är klar med den här boken
    Du kommer att kunna sticka när du är klar med den här boken
    Bok
    205,00 kr
    Här hittar du tydliga steg för steg-beskrivningar för olika maskor och tekniker samt 15 enkla anpassningsbara projekt. Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida