Böcker facklitteratur

Böcker facklitteratur

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

8 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. De kallar mig bög
  De kallar mig bög
  By David Zaar
  Bok
  129,00 kr
 2. Ofrivilligt sexobjekt : till vältränad förmögen snygging
  Ofrivilligt sexobjekt : till vältränad förmögen snygging
  By Ulla Ulrika Björkman
  Bok
  275,00 kr
 3. Kom ut, Kom in
  Kom ut, Kom in
  By Andrés Esteche, Rickard Söderberg
  Bok
  88,00 kr
 4. Come out, come in
  Come out, come in
  By Andrés Esteche, Rickard Söderberg
  Bok
  88,00 kr
 5. Handlingsbok för förändring
  Handlingsbok för förändring
  By Karin Salmson, Johanna Ivarsson, Linn Alenius
  Bok
  123,00 kr
 6. Human behind the penis
  Human behind the penis
  By Jonas Norén
  Bok
  482,00 kr
 7. Till dig som ser på
  Till dig som ser på
  By Emil Åkerö
  Bok
  252,00 kr
Visa som Rutnät Lista

8 Varor

Per sida
Stigande ordning

Inom kategorin facklitteratur så hittar du böcker som är till för att vara ett verktyg för dig som är intresserad av ett visst ämne. Antingen om det är för att förkovra dig praktisk eller teoretisk information, för att lära dig från start eller att fördjupa dig i kunskap du redan har. Facklitteraturen används inte bara i skolan utan finns helt enkelt för dig som en kanal till ökade kunskaper. Det kan låta tråkigt med facklitteratur men faktiskt så behöver det inte alls vara så. Inom facklitteratur hittar du böcker inom mängder av ämnen och kategorier så som hälsa, skönhet och sex, memoarer och biografier med flera. Och språkparlörer som man kanske vill ha inför en planerad resa, vem tycker inte att DET är roligt?!

Nedan bland våra kategorier under facklitteratur finns även ”Mat och dryck” där du kan hitta böcker om minsta råvara som potatis eller tryffel, om dieter som LCHF och GI, om mat från olika delar av Sverige och världen. Allt för att riktigt kunna fördjupa dig om du vill. Kanske har du ett husdjur som du vill lära dig att ta hand om på rätt sätt? De populäraste böcker om husdjur är onekligen om hundar men du hittar också böcker för dig som har katt, häst eller marsvin. Har du en trädgård som du vill pyssla om? Lära dig odla rätt grönsaker efter klimatet? Som sagt, facklitteratur är allt förutom tråkigt.

I facklitteraturens värld har du hela världens lärdomar där du själv väljer vad du vill bli bättre på och under våra olika kategorier på sidan så kan du enkelt kika runt på vad du är intresserad av. Skulle du behöva hjälp i att hitta en specifik bok, eller om vi inte har det i utbudet så kan du ta kontakt med vår kundtjänst som med glädje hjälper dig.

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430