Böcker facklitteratur

Böcker facklitteratur

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Salming : legendaren nr 1
  Salming : legendaren nr 1
  By Hasse Andersson, Börje Salming
  Bok
  259,00 kr
 2. Inte ensam aldrig glömd
  Inte ensam aldrig glömd
  By Erik Grönberg, Kajsa Kalméus, Lisa Skoog
  Bok
  233,00 kr
 3. Stenmark: Mästaren
  Stenmark: Mästaren
  By Ingemar Stenmark, Hasse Andersson
  Bok
  259,00 kr
 4. Yolanda : gör vad ni vill, men döda henne inte!
  Yolanda : gör vad ni vill, men döda henne inte!
  By Bob Snoijink
  Bok
  174,00 kr
 5. Kvinnor, idrott & manliga ledare
  Kvinnor, idrott & manliga ledare
  By Maria Rydqvist
  Bok
  266,00 kr
 6. Schackets mästare
  Schackets mästare
  By Robert Okpu, Thomas Engqvist
  Bok
  259,00 kr
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Stigande ordning

Inom kategorin facklitteratur så hittar du böcker som är till för att vara ett verktyg för dig som är intresserad av ett visst ämne. Antingen om det är för att förkovra dig praktisk eller teoretisk information, för att lära dig från start eller att fördjupa dig i kunskap du redan har. Facklitteraturen används inte bara i skolan utan finns helt enkelt för dig som en kanal till ökade kunskaper. Det kan låta tråkigt med facklitteratur men faktiskt så behöver det inte alls vara så. Inom facklitteratur hittar du böcker inom mängder av ämnen och kategorier så som hälsa, skönhet och sex, memoarer och biografier med flera. Och språkparlörer som man kanske vill ha inför en planerad resa, vem tycker inte att DET är roligt?!

Nedan bland våra kategorier under facklitteratur finns även ”Mat och dryck” där du kan hitta böcker om minsta råvara som potatis eller tryffel, om dieter som LCHF och GI, om mat från olika delar av Sverige och världen. Allt för att riktigt kunna fördjupa dig om du vill. Kanske har du ett husdjur som du vill lära dig att ta hand om på rätt sätt? De populäraste böcker om husdjur är onekligen om hundar men du hittar också böcker för dig som har katt, häst eller marsvin. Har du en trädgård som du vill pyssla om? Lära dig odla rätt grönsaker efter klimatet? Som sagt, facklitteratur är allt förutom tråkigt.

I facklitteraturens värld har du hela världens lärdomar där du själv väljer vad du vill bli bättre på och under våra olika kategorier på sidan så kan du enkelt kika runt på vad du är intresserad av. Skulle du behöva hjälp i att hitta en specifik bok, eller om vi inte har det i utbudet så kan du ta kontakt med vår kundtjänst som med glädje hjälper dig.

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430