Böcker facklitteratur

Böcker facklitteratur

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

5 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Ge ditt barn 100 möjligheter Istället för 2 : om genusfällor och genuskrux i vardagen
  Ge ditt barn 100 möjligheter Istället för 2 : om genusfällor och genuskrux i vardagen
  By Marie Tomicic, Kristina Henkel
  Bok
  308,00 kr
 2. Not buying it : A Guide to a New Era of Advertising
  Not buying it : A Guide to a New Era of Advertising
  By Christina Knight
  Bok
  253,00 kr
 3. Högtidsboken : fira och filosofera tillsammans!
  Högtidsboken : fira och filosofera tillsammans!
  By Karin Salmson, Johanna Ivarsson, Emil Åkerö
  Bok
  352,00 kr
 4. Normkreativitet i förskolan : om normkritik och vägar till likabehandling
  Normkreativitet i förskolan : om normkritik och vägar till likabehandling
  By Karin Salmson, Johanna Ivarsson
  Bok
  367,00 kr
 5. Mad women : a herstory of advertising
  Mad women : a herstory of advertising
  By Christina Knight
  Bok
  219,00 kr
Visa som Rutnät Lista

5 Varor

Per sida
Stigande ordning

Inom kategorin facklitteratur så hittar du böcker som är till för att vara ett verktyg för dig som är intresserad av ett visst ämne. Antingen om det är för att förkovra dig praktisk eller teoretisk information, för att lära dig från start eller att fördjupa dig i kunskap du redan har. Facklitteraturen används inte bara i skolan utan finns helt enkelt för dig som en kanal till ökade kunskaper. Det kan låta tråkigt med facklitteratur men faktiskt så behöver det inte alls vara så. Inom facklitteratur hittar du böcker inom mängder av ämnen och kategorier så som hälsa, skönhet och sex, memoarer och biografier med flera. Och språkparlörer som man kanske vill ha inför en planerad resa, vem tycker inte att DET är roligt?!

Nedan bland våra kategorier under facklitteratur finns även ”Mat och dryck” där du kan hitta böcker om minsta råvara som potatis eller tryffel, om dieter som LCHF och GI, om mat från olika delar av Sverige och världen. Allt för att riktigt kunna fördjupa dig om du vill. Kanske har du ett husdjur som du vill lära dig att ta hand om på rätt sätt? De populäraste böcker om husdjur är onekligen om hundar men du hittar också böcker för dig som har katt, häst eller marsvin. Har du en trädgård som du vill pyssla om? Lära dig odla rätt grönsaker efter klimatet? Som sagt, facklitteratur är allt förutom tråkigt.

I facklitteraturens värld har du hela världens lärdomar där du själv väljer vad du vill bli bättre på och under våra olika kategorier på sidan så kan du enkelt kika runt på vad du är intresserad av. Skulle du behöva hjälp i att hitta en specifik bok, eller om vi inte har det i utbudet så kan du ta kontakt med vår kundtjänst som med glädje hjälper dig.

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430