Böcker facklitteratur

Inom kategorin facklitteratur så hittar du böcker som är till för att vara ett verktyg för dig som är intresserad av ett visst ämne. Antingen om det är för att förkovra dig praktisk eller teoretisk information, för att lära dig från start eller att fördjupa dig i kunskap du redan har. Facklitteraturen används inte bara i skolan utan finns helt enkelt för dig som en kanal till ökade kunskaper. Det kan låta tråkigt med facklitteratur men faktiskt så behöver det inte alls vara så. Inom facklitteratur hittar du böcker inom mängder av ämnen och kategorier så som hälsa, skönhet och sex, memoarer och biografier med flera. Och språkparlörer som man kanske vill ha inför en planerad resa, vem tycker inte att DET är roligt?!

Nedan bland våra kategorier under facklitteratur finns även ”Mat och dryck” där du kan hitta böcker om minsta råvara som potatis eller tryffel, om dieter som LCHF och GI, om mat från olika delar av Sverige och världen. Allt för att riktigt kunna fördjupa dig om du vill. Kanske har du ett husdjur som du vill lära dig att ta hand om på rätt sätt? De populäraste böcker om husdjur är onekligen om hundar men du hittar också böcker för dig som har katt, häst eller marsvin. Har du en trädgård som du vill pyssla om? Lära dig odla rätt grönsaker efter klimatet? Som sagt, facklitteratur är allt förutom tråkigt.

I facklitteraturens värld har du hela världens lärdomar där du själv väljer vad du vill bli bättre på och under våra olika kategorier på sidan så kan du enkelt kika runt på vad du är intresserad av. Skulle du behöva hjälp i att hitta en specifik bok, eller om vi inte har det i utbudet så kan du ta kontakt med vår kundtjänst som med glädje hjälper dig.

Böcker facklitteratur

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Vad är problemet med klimatet? : nivå 1
  Vad är problemet med klimatet? : nivå 1
  By Bengt Fredrikson
  Bok
  216,00 kr
 2. Vad är problemet med klimatet? : nivå 3
  Vad är problemet med klimatet? : nivå 3
  By Bengt Fredrikson
  Bok
  221,00 kr
 3. När jag var ung : en bok för samtal om svunna tider
  När jag var ung : en bok för samtal om svunna tider
  By Mats Ahlsén
  Bok
  205,00 kr
 4. Rösträtt för kvinnor
  Rösträtt för kvinnor
  By Sara Teleman
  Bok
  205,00 kr
 5. Titanic : katastrofen
  Titanic : katastrofen
  By Bengt Fredrikson
  Bok
  234,00 kr
 6. Lyckobarnet : pojken som överlevde förintelsen (lättläst)
  Lyckobarnet : pojken som överlevde förintelsen (lättläst)
  By Thomas Buergenthal
  Bok
  99,00 kr
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Fallande ordning
© 2019 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430