Böcker facklitteratur

Böcker facklitteratur

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

11 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Alla kan dö
  Alla kan dö
  By Nina Hemmingsson, Anna Lindman
  Bok
  238,00 kr
 2. I morgon är en annan dag
  I morgon är en annan dag
  By Fredrik Sjöberg
  Bok
  286,00 kr
 3. Frihetens problem
  Frihetens problem
  By Thomas Mann
  Bok
  190,00 kr
 4. Tvära kast
  Tvära kast
  By Marianne Lindberg De Geer
  Bok
  238,00 kr
 5. Främlingar på tåg : Sverige och förintelsen
  Främlingar på tåg : Sverige och förintelsen
  By Klas Åmark
  Bok
  272,00 kr
 6. Ordklok : svenska ords släktskap och ursprung
  Ordklok : svenska ords släktskap och ursprung
  By Staffan Fridell
  Bok
  289,00 kr
 7. Av kärlek
  Av kärlek
  By Mattias Alkberg, Lars Berge, Jenny Damberg, Ika Johannesson, Marianne Lindberg De Geer, Matti Ollikainen, Carolina Setterwall, Pär Thörn, Elin Unnes, David Väyrynen
  Bok
  280,00 kr
 8. Trasiga toner : från Tornedalen till Franska trion
  Trasiga toner : från Tornedalen till Franska trion
  By Matti Ollikainen
  Bok
  229,00 kr
 9. Morfars pistol : ett familjedrama
  Morfars pistol : ett familjedrama
  By Jakob Lind
  Bok
  272,00 kr
 10. Den undre världen
  Den undre världen
  By Joakim Palmkvist
  Bok
  229,00 kr
Visa som Rutnät Lista

11 Varor

Per sida
Stigande ordning

Inom kategorin facklitteratur så hittar du böcker som är till för att vara ett verktyg för dig som är intresserad av ett visst ämne. Antingen om det är för att förkovra dig praktisk eller teoretisk information, för att lära dig från start eller att fördjupa dig i kunskap du redan har. Facklitteraturen används inte bara i skolan utan finns helt enkelt för dig som en kanal till ökade kunskaper. Det kan låta tråkigt med facklitteratur men faktiskt så behöver det inte alls vara så. Inom facklitteratur hittar du böcker inom mängder av ämnen och kategorier så som hälsa, skönhet och sex, memoarer och biografier med flera. Och språkparlörer som man kanske vill ha inför en planerad resa, vem tycker inte att DET är roligt?!

Nedan bland våra kategorier under facklitteratur finns även ”Mat och dryck” där du kan hitta böcker om minsta råvara som potatis eller tryffel, om dieter som LCHF och GI, om mat från olika delar av Sverige och världen. Allt för att riktigt kunna fördjupa dig om du vill. Kanske har du ett husdjur som du vill lära dig att ta hand om på rätt sätt? De populäraste böcker om husdjur är onekligen om hundar men du hittar också böcker för dig som har katt, häst eller marsvin. Har du en trädgård som du vill pyssla om? Lära dig odla rätt grönsaker efter klimatet? Som sagt, facklitteratur är allt förutom tråkigt.

I facklitteraturens värld har du hela världens lärdomar där du själv väljer vad du vill bli bättre på och under våra olika kategorier på sidan så kan du enkelt kika runt på vad du är intresserad av. Skulle du behöva hjälp i att hitta en specifik bok, eller om vi inte har det i utbudet så kan du ta kontakt med vår kundtjänst som med glädje hjälper dig.

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430